info@keistadkerk.nl

Hierbij blogs Vanuit de keistadkerk

wonderlijk wel!

Wonderlijk wel!

Ik loop na twee maand sabbatical  twee weken rond in de linkervleugel van de Emmauskerk  en ben weer verwonderd……wat een geweldige mensen kun je daar tegen komen! Op zondag spelen de kids in de huiskamer, drinken we koffie in de hal en verplaatsen we ons met zn zestigen ( gemiddeld per dienst en altijd te laat, rekening houdend met de Emmausgemeente) naar de kerkzaal. S Avonds is het helemaal pret daar in Keistadkerk, LEF XL verbouwt de toko!

Lees meer...

Durf tot in het diepst van je hart de minste te zijn (8)

We spannen rechtszaken aan om ons gelijk (en ons geld ) te krijgen, de docent heeft weer eens iets fout gedaan en moet dat horen ook, fabrieken stoten giftigheid over ons uit zonder aan omwonenden te denken, in de Tweede Kamer geeft men vooral het slechte voorbeeld door elkaar zwart te maken, onze Nederlandse mores is norm, stap je uit de trein dan gaat men nauwelijks opzij…..de voorbeelden liggen op straat helaas. Niemand wil de minste zijn.  

Lees meer...

Durf te beginnen, heb moed om te stoppen (7)

 Het is hier thuis een uitdrukking “zit je weer te soggen?” SOG, studie-ontwijkend-gedrag, schoonmaak-ontwijkend-gedrag. Hoe vaak heb je serieus geen zin om iets te doen wat nu eenmaal wel moet?!

Lees meer...

Geloof betekent in de verte durven kijken (6)

‘De meeste mensen zijn als een houtkrul die om zijn eigen leegte gedraaid is” is een uitspraak die ik tegen kwam.

Zou je zonder een uitzicht willen leven? Het mooie aan geloof is dat je weet dat je ergens vandaan komt en ergens heen gaat.

Lees meer...

Geef mensen vleugels ( 5)

Waar krijg je energie van, hoe kun jij jezelf ontwikkelen, waar voel je je het meeste thuis en welke kleur past daar bij?

Go with the FLOW, we willen zo snel mogelijk de beste baan met de meeste centen, het grootste huis met de tofste relatie.Niks mis mee, maar het leven is vaak ingewikkelder dan het lijkt.

Lees meer...