Keistadklooster

Het Keistadklooster is een toegewijde gemeenschap van mensen , die samen stil worden, verdiepen en werken ten dienste van Gods Missie

Na twee tryouts gaan we op 26 januari echt starten, op woensdag van 9-12 u, elke week!

Het eerste uur is een open ‘getijden-gebed’, uit het boek ‘Bid, Luister, Leef’, waarbij we naast de stilte, het gebed en de liederen het samen delen van onze persoonlijk gedachten toevoegen.

maar helaas kunnen we vanwege Covid -19 nog geen gasten ontvangen

De andere uren zijn we met een gecommitteerde vaste groep in gesprek, in gebed, in leerhouding, in leeshouding aan het werk. Deze basisgroep gaat met elkaar onderweg om luisterend naar de Geest Gods Missie voor onszelf en de gemeente te ontdekken. Monastiek leert ons dat je diep van binnen altijd uitreikt naar buiten.

Je kunt meedoen door ‘in te voegen’en een periode met ons onderweg te gaan. Laat dat dan even weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook meedoen door een gebed aan te leveren in de gebedsbox die er vanaf volgende week in de kerkhal staat ( kan ook per mail, kan ook met een briefje in envelop aan Keistadklooster in de brievenbus Noordewierweg 131) .

Eens in de maand gaan we proberen het Keistadklooster (ook) op de avond te doen, in ieder geval mag je daarvoor noteren 2 maart Aswoensdag ( laat even weten of je denkt te gaan komen dan regelen we de kerkzaal) .

Wie weet organiseren we later in het jaar sprekers over Nieuwe Monastiek, verstilling en verdieping, commitment en community. Wat zou jij een mooie spreker of goed thema vinden?

In de maand februari zal het in de samenkomsten gaan over ORA, LEGE, LABORA, monastieke thema’s ter inspiratie.