info@keistadkerk.nl

startweekend 2021

 

Wat was het een mooi weekend, als een grote familie bij elkaar; spelen, eten, lachen, gesprekken, knutselen, kampvuren en dansen!

In het grote kringgesprek op zaterdag benadrukten we het weer eens….samenkomen met de kinderen, samenkomen op een vaste tijd, samenkomen en samenwerken , samenkomen en elkaar spreken. Dat gaat ons helpen om ons geloof en onszelf weer scherp te krijgen. doe je mee?

Het paste zo bij het verhaal van Martine op zondag, geinspireerd door Mattheus 19 en het boek ‘Growing Young’, wij willen graag jongeren en kinderen alle aandacht geven, wij willen graag een warme gemeenschap zijn zijn, wij willen graag leiderschap doorgeven , wij zetten Jezus en zijn boodschap centraal in ons leven.

Martine lanceerde ook een plaatje  aan het eind van haar preek deze stelling; ‘het gaat Jezus niet zozeer om gelijkwaardigheid dan wel om gerechtigheid!’

Stel dat je over een scherm naar een wedstrijd kijkt, dan ziet de jongste eigenlijk niets! Grote mensen moeten kleine mensen helpen! Wat zou het mooi zijn als we daar weer alle aandacht aan kunnen besteden en leren van elkaar.