pionieren met pelgrimeren

Pioneren met pelgrimeren

We zijn massaal aan het wandelen geslagen en al veel eerder hadden mensen dit als verstillend ontdekt….de pelgrims. In de komende maand, waarin samenkomen nog onzeker blijft, roepen we de donderdagavond uit tot Keistadkerk-pelgrim-avond.

Morgen, hemelvaart starten we met één opstappunt, tussen Woudenberg en Leusden.  Daar staat een routegids, iemand die de weg kent, die een verdiepend plan heeft ( dan wel stilte, dan wel bidden, dan wel doordenken en doorpraten, dan een queeste).

We stappen een uur lang stevig door, van 8 tot 9. We houden ons aan de regels van RiVM. We zijn niet groter als groep dan 6 personen.

Je kunt je aanmelden tot 6 uur donderdag (Hemelvaartsdag).  Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.  Je krijgt de informatie over o.a. startplaats middels een groepsapp.  Je kunt je aanmelden middels onderstaande link.

Ook  horen we nog graag wie als routegids deze taak op zich neemt de donderdagen hierna.